Klubmodul henter siden
CPH. J.A.M. Spring
SS1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter 3. træning d. 19. september og jf. foreningens tilmeldingspolitik link 

Alder: 18+ år
Pris: 1100,- + udgifter til dragt og ekstratræninger.
Sted: Sporthuset, DGI Byen
Tid: Onsdage, 19:00-22:00
Sæson: Første onsdag i september - sidste onsdag i marts
 
Et nyt pust!!
Vi er en flok håbefulde instruktører/tovholdere der gerne vil skabe en ramme for dig som gymnast, der kan være med til at udvikle dig og rykke nogle grænser både rytmisk og spring mæssigt.
I fronten af holdet vil der være en rytmetræner og 3 springtrænere samt ekstra modtager der vil gøre alt for at skabe en energifuld opvisning og et grinende fællesskab.
Det er et hold for gymnaster på alle niveauer, for os trænere/tovholdere på holdet gælder det om at have det sjovt, lave det vi elsker og selvfølgelig udvikle os endnu mere!
På rytme siden vil det være Signe som står for træninger, med lidt hjælp udefra samt med mulighed for, at gymnasterne på holdet kan byde ind til træningerne. Sæsonen vil bla. byde på en masse lækker klassisk gymnastik, floorwork og en lidt fra dansensverden. Med fokus på teknik, styrke og sammensætninger. Der vil dog også være rigelig med plads til at svede, grine og udvikle sig endnu mere.
På spring siden er det Cecilie, Mathias og Andreas der står for alt det praktiske. Jakob kommer og er modtager og så kommer vi til at skulle hjælpe hinanden og løfte i flok på spring sode, både når det gælder opvarmning og modtagning. Vi kommer til at køre nogle træninger sammen med rytmerne, men ellers køre en fast struktur med to træninger med samme fokus i streg og så skiftevis med bane og trampolin. Så der vil være god mulighed for at arbejde intensivt med et par spring hver træning og så slutter vi af med spring ud af røret.
Vi glæder os til at se dig!

Husk der påløber udgifter til dragter og stævneudgifter i løbet af sæsonen ud over kontingent.

Læs mere
Alder: 18+ år (M + K) Tid: Onsdag kl. 19:00 - 22:00 Sted: DGI byen, Gymnastikhuset Pris: 1100,- Sæson: Første onsdag i september - sidste onsdag i marts
Startdato
01.09.2021
Slutdato
02.04.2022
Pris
1100,00 kr.

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender