Info
OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  
 
Alder: 6-8 år (drenge og piger)
Tid: Onsdag kl. 18:00 - 19:00
Sted: DGI byen, Gymnastikhuset
Pris: 850,-
 
Krudtuglerne er holdet for dig, der er mellem 6 og 8 år, kan lide at hoppe, springe, løbe, tonse rundt og lege - dig der har lyst til at lave en masse gymnastik og lære det grundlæggende i seje spring mens du har det sjovt sammen med dine kammerater.
 
På redskaberne skal vi øve de grundlæggende bevægelser i springgymnastikken, slå kolbøtter, stå på hænder, øve vejrmøller og araberspring og lave saltoer i trampolinen.
 
På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik før, allerede kan stå på hænder eller om det er første gang du prøver. Vi træner i DGI-byen, hvor der er masser af redskaber, så til hver træning sammensætter vi springbaner, der understøtter alle niveauer.
 
Kom og spring med os!
 
En typisk træning:
Vi starter altid med opvarmning, både så vi undgår skader, når vi springer, men også så vi får trænet balance, koordination, styrke og kondition, så vi kan blive endnu bedre til gymnastikken. Opvarmningen skal også være sjov, og den består derfor ofte af lege, hop, sving og styrkelege.
 
Når vi er varme sætter vi nogle springbaner op, som vi øver grundteknikker og hele spring på. Banerne varieres i løbet af sæsonen, så vi får repeteret spring, men også prøvet dem på forskellige måder og udvikler os.
 
I marts har foreningen sin opvisningsdag, Salto City Dagen, hvor alle hold laver opvisning. Her viser vi også, hvad vi har lært i løbet af sæsonen. Så det kan forældre, bedsteforældre osv. allerede glæde sig til.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(27) Krudtuglerne
Tid/Sted
Onsdag 18:00-19:00 DGI byen, Gymnastikhuset
Instruktør: Cecilie Hornsleth / Katrine Bjaler / Veronika Bonnevie /
Hjælpeinstruktør: Anas Al-khamisi / Asta Daugbjerg Enevoldsen / Merle Heinemann / Natalie Morsing / Tobias Holm /
Startdato
04.09.2019
Slutdato
29.03.2020
Opr. Pris / Rabat
850 kr. / 50%
Kort beskrivelse
Alder: 6-8 år (drenge og piger) Tid: Onsdag kl. 18:00 - 19:00 Sted: DGI byen, Gymnastikhuset Pris: 850,-
Pris 50% rabat fratrukket.
425 kr.
Tilmeld venteliste

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender