Info
OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link
 
Alder: 0. - 2 klasse (piger og drenge)
Tid: Torsdag kl. 16:00 - 17:00
Sted: DGI byen, Gymnastikhuset
Pris: 850,- 

Turbofluerne er for 0-2 klasses piger og drenge, der elsker at hoppe, springe, danse og som har lyst til en masse sjov og ballade i gymnastikkens tegn.

På redskaberne øver vi de grundlæggende bevægelser i springgymnastik, og vi skal derfor øve både kolbøtter, vejrmøller, at stå på hænder/hoved og selvfølgelig lave tonsvis af saltoer i trampolinen. Vi kommer også til at få en forsmag på svære spring som fx kraftspring og flik-flak.

Vi lærer også små danseserier, som sammen med springene skal vises til foreningens lokalopvisning, Salto City Dagen i Marts 2018*.

En typisk træning på Turbofluerne består af en fælles leg, klassisk opvarmning (løb, hop, sving, styrketræning osv.), masser af spring, hvorefter vi slutter træningen med en fælles aktivitet/leg.

Vi skal altså lege, løbe stafet, lave opvarmning og indøve små serier. Undervejs laver vi balance, styrker motorikken, tonser os trætte og bliver meget dygtigere til at bruge vores kroppe.

Kom og spring med os :-)

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(31) Turbofluerne
Tid/Sted
Torsdag 16:00-17:00 DGI byen, Gymnastikhuset
Instruktør: Martin Christensen /
Hjælpeinstruktør: Asta Daugbjerg Enevoldsen / Clara Bøegh Andersen / Ella Bach Thomassen / Frederikke Heil / Juliane Heil /
Startdato
05.09.2019
Slutdato
29.03.2020
Opr. Pris / Rabat
850 kr. / 50%
Kort beskrivelse
Alder: 0. - 2 klasse (piger og drenge) Tid: Torsdag kl. 16:00 - 17:00 Sted: DGI byen, Gymnastikhuset Pris: 850,-
Pris 50% rabat fratrukket.
425 kr.
Udsolgt

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender