Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  

Dette hold bliver ikke med sikkerhed oprettet, da der pt mangler instruktører/hjælpeinstruktører eller forældre hjælpere.
Kan du byde en ind med hjælp, så kontakt Kathrine fra bestyrelsen på labaek@saltocity.dk.

Læs mere om hvad der præcis er brug for her.
Og læs mere om det at være frivillig i Salto City her. 
 
Familiehold
6-12 årige børn (barn + voksen - Begge skal tilmeldes)
Tid: Søndag kl. 10:00 - 11:30
Sted: Institut for idræt (IFI), Frederik d. 9. hal
Pris: 550,- per person
 

Søndagsfamilie 2 er holdet for de aktive familier, der elsker at være aktive sammen! Vi har krudt i rumpetten og højt humør og både børn og voksne får skudt søndagen igang med god energi. Holdet spænder bredt og er for børn mellem 6-12 år og deres forældre. Den første halve time har vi fælles opvarmning, hvor vi til god musik får pulsen op, øver os i at stå på hænder, lave akrobatik eller leger fangeleg.

Derefter er der en times springtræning for børnene. I er delt ind efter alder, så man får masser af nye gymnastik-venner, man lærer godt at kende. Vi bygger som regel fire forskellige springbaner, vi når igennem på skift. Vi bruger Airtrack, minitrampoliner (trampetter) og stortrampoliner og en masse opfindsomme baner vi selv finder på. Vi har både fokus på at lære basisøvelserne som forlæns og baglæns kolbøtte, flotte vejrmøller, håndstand og baglæns bro – og naturligvis at lære flotte saltoer, flik flak etc!

Imens børnene springer træner de voksne med vores dygtige voksen-træner i den anden ende af hallen så både børn og voksne går hjem med sved på panden, trætte muskler og masser af smil på læben.

Vi er ikke et decideret opvisningshold og har mest fokus på at dyrke en masse gymnastik sammen. Men vi deltager altid med en opvisning til den traditionsrige Saltocitydag – og det plejer at være en kæmpe oplevelse at være på gulvet. Både for børn og voksne.

På Søndagsfamilie 2 er der plads til alle. Så længe du er begyndt i skole er det ligemeget om du er ny i springgymnastikken eller har gået til gymnastik i årevis. Og om din mor eller far er i marathon-form eller mest i sofa-form gør heller ingen forskel – så længe I har lyst at være med😊
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Søndagsfamilie 2 | 22
Tid/Sted
Søndag 10:30-12:00 Institut for Idræt (IFI), Frederiks d. 9. hallen
Instruktør: Rene Hansen / Rikke Løvgreen /
Hjælpeinstruktør: Anders Jørgensen /
Startdato
05.09.2021
Slutdato
31.03.2022
Kort beskrivelse
Familiehold 6-12 årige børn (barn + voksen - Begge skal tilmeldes) Tid: Søndag kl. 10:30 - 12:00 Sted: Institut for idræt (IFI), Frederik d. 9. hal Pris: 550,- per person
Pris
550 kr.
Tilmeld

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender