Info
OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  
 
Dette hold bliver ikke med sikkerhed oprettet, da der pt mangler instruktører/hjælpeinstruktører eller forældre hjælpere.
Kan du byde en ind med hjælp, så kontakt bestyrelsen på info@saltocity.dk.

Læs mere om hvad der præcis er brug for her.
Og læs mere om det at være frivillig i Salto City her. 
 
Alder: 5 - 7 år (piger)
Tid: Onsdag kl. 17:00 - 18:00
Sted: Skolen på Islands brygge, Hal 1
Pris: 850,- 
Sæson: Anden onsdag i september - sidste onsdag i marts

Turbotøserne er for 5-7 årige piger, der elsker at hoppe, springe, danse og som har lyst til en masse sjov og ballade i gymnastikkens tegn.

På redskaberne øver vi de grundlæggende bevægelser i springgymnastik, og vi skal derfor øve både kolbøtter, vejrmøller, at stå på hænder/hoved og selvfølgelig lave tonsvis af saltoer i trampolinen. Vi kommer også til at få en forsmag på svære spring som fx kraftspring og flik-flak.

Vi lærer også små danseserier, som sammen med springene skal vises til foreningens lokalopvisning, Salto City Dagen den 17. Marts 2018*.

En typisk træning på Turbotøserne består af en fælles leg, klassisk opvarmning (løb, hop, sving, styrketræning osv.), masser af spring, hvorefter vi slutter træningen med en fælles aktivitet/leg.

Vi skal altså lege, løbe stafet, lave opvarmning og indøve små serier. Undervejs laver vi balance, styrker motorikken, tonser os trætte og bliver meget dygtigere til at bruge vores kroppe.

Kom og spring med os :-)

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Turbotøser | 30
Tid/Sted
Onsdag 17:00-18:00 Skolen på Islands brygge, Del 1
Instruktør: Lea Hein / Nanna Borne /
Hjælpeinstruktør: Jeppe Larsen / Malou Beyer Andersen / Nadia Lassen /
Startdato
01.09.2021
Slutdato
31.03.2022
Kort beskrivelse
Alder: 5 - 7 år (piger) Tid: Onsdag kl. 17:00 - 18:00 Sted: Skolen på Islands brygge, Hal 1 Pris: 850,- Sæson: Første onsdag i september - sidste onsdag i marts
Pris
850 kr.
Udsolgt

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender