Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  

Dette hold bliver ikke med sikkerhed oprettet, da der pt mangler instruktører/hjælpeinstruktører eller forældre hjælpere.

Kan du byde en ind med hjælp, så kontakt Kathrine fra bestyrelsen på labaek@saltocity.dk.

Læs mere om hvad der præcis er brug for her.
Og læs mere om det at være frivillig i Salto City her.

Alder: 9 - 12 år (drenge)

Tid: Torsdag kl. 17:00 - 18:00
Sted: DGI byen, Gymnastikhuset
Pris: 850,-
Sæson: Første torsdag i september - sidste torsdag i marts 

Er du mellem 9-12 år, og har du lyst til at tonse rundt, lege og lave en masse gymnastik og seje spring sammen med andre drenge, så er Kanonkongerne lige noget for dig.

Som kanonkonge får du lov at prøve kræfter med både vejrmøller, araberspring, flik flak og naturligvis saltoer i massevis.

På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik i mange år eller skal prøve at stå på hænder for første gang. Vi træner i DGI-byen, hvor der er masser af redskaber, så til hver træning sammensætter vi springbaner, der understøtter alle niveauer.

Hvordan ser en typisk træning ud?

Vi starter altid med at varme kroppen op, så vi kan springe derudaf uden skader. Opvarmningen inkluderer ofte lege, der sætter krav til både styrke og kondition, men består også af klassiske opvarmningselementer som sving, hop og styrketræning.

Når vi er godt varme, sætter vi 3-5 springbaner op, som alle kanonkonger får lov at prøve kræfter med. Vi varierer springbanerne i løbet af sæsonen således, at der både sikres repetition af lærte teknikker og løbende progression og udvikling i springene.

Vi bruger sæsonen til at arbejde os frem til et opvisningsprogram, der skal vises for familie og venner til Salto Citys lokalopvisning i marts. På Salto City dagen mødes alle gymnastikhold for at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen og er i sand tale en dag i gymnastikkens tegn.

Så hvis du vil, så lærer vi dig at springe som skudt ud af en kanon!

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kanonkongerne | 32
Tid/Sted
Torsdag 17:00-18:00 DGI byen, Gymnastikhuset
Instruktør: Freja Munk / Jakob Peterhänsel / Mira Kanda / Simon Tougaard /
Hjælpeinstruktør: Isabell Yasmin Buksti Gram /
Udvalg - Festudvalg: Jakob Peterhänsel /
Startdato
02.09.2021
Slutdato
31.03.2022
Kort beskrivelse
Alder: 9 - 12 år (drenge) Tid: Torsdag kl. 17:00 - 18:00 Sted: DGI byen, Gymnastikhuset Pris: 850,- Sæson: Første torsdag i september - sidste torsdag i marts
Pris
850 kr.
Tilmeld

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender