Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter 3. træning d. 19. september og jf. foreningens tilmeldingspolitik link   

Alder: 15+ år kvinder
Pris: 900,- 
Sted: Kong Frederik d. 9.’s Hallen ude på NEXS (tidligere IFI) Nørre allé 53, 2100 Kbh Ø
Tid: Tirsdage, 18:00-20:00 
Sæson: Første tirsdag i september - sidste tirsdag i marts

Holdet er for kvinder 15+, der gerne vil lave springgymnastik: Alle er velkomne uanset niveau, om du er garvet springer, eller ønsker at prøve kræfter med en helt ny verden. Mød op med højt humør, og lyst til at give den gas.

En typisk træning vil bestå af en grundig opvarmning, med en masse elementer og grundøvelser fra klassisk gymnastik, der har til formål at øge styrke, koordinationsevne og kropsbevidsthed - og forebygge skader. Herefter vil vi typisk øve forskellige spring på teknikstationer. Vi gøre vores bedste for at opstille baner der udfordrer alle, uanset niveau. 

Vi forventer af vores gymnaster at vi alle løfter i flok og med fælles ansvar, for at sæsonen bliver fed og sprængfyldt med god energi. Derfor ser vi gerne at alle byder ind med gode idéer og ønsker undervejs, melder sig til at stå for en opvarmning, eller lignende.

Holdet er som udgangspunkt ikke et opvisningshold, dog laver vi en lille forevisning til foreningens lokalopvisning i marts.

Vi glæder os til at se jer 1. september!

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kvantespring for kvinder | 120
Tid/Sted
Tirsdag 18:00-20:00 Institut for Idræt (IFI), Frederiks d. 9. hallen
Instruktør: Veronika Bonnevie /
Startdato
07.09.2021
Slutdato
31.03.2022
Kort beskrivelse
Alder: 15+ år (K) Tid: Tirsdage kl. 18:00 - 20:00 Sted: IFI - Frederiks d. 9 hallen Pris: 900,- Sæson: Første tirsdag i september - sidste tirsdag i marts
Pris
900 kr.
Tilmeld

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender