Info

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  

Familiehold
6-12 årige børn (barn + voksen - Begge skal tilmeldes)
Tid: Søndag kl. 10:00 - 11:30
Sted: Institut for idræt (IFI), Frederik d. 9. hal
Pris: 450,- per person
 
Du kunne tænke dig at få styr på saltoer, ruller, håndstand, vejrmøller osv. Du er klar til at prøve at være alene af sted til gymnastik ind imellem. Du kan lytte og modtage en fælles besked, men du vil også gerne lege, klatre, springe rundt til god musik og få sved på panden sammen med dine forældre. Hvis denne beskrivelse passer til jeres familie er I måske målgruppen for dette nye familiehold.

Formål
Målet med holdet er, at familier kan være aktive sammen, men samtidig vil vi gerne arbejde målrettet med indlæring af forskellige spring og grundtræningselementer fra springgymnastikken.

Metode
Vi tilrettelægger træningen sådan, at børnene er det primære fokus. Nogen gange vil vi inddrage forældrene aktivt i træningen, andre gange vil vi gerne have hjælp til redskaber. Til hver træningsgang vil der være ca. 25 minutter til en løbetur i fælledparken, styrketræning på sidelinjen eller hvad I som forældregruppe sætter i gang. Vi forventer, at I tager ansvar for forældretræningsdelen med inspiration fra os. Vores tanke er, at familien kan være aktive på samme tid – nogen gange ved at deltage i træningen sammen og nogen gange hver for sig. Vi vil eksperimenterer med denne form, og håber I vil spille med her.

Eksempel på en træning

  • Velkomst
  • Opvarmning til musik hvor både børn og forældre deltager. Grundelementerne er: Sving, styrke, pulstræning og stræk.
  • Grundtræning: F.eks. i form af akrobatik med mor eller far, ruller, håndstand, vejrmøller på måtter
  • Springbane f.eks. tema: Forlæns salto. Vi bygger stationer der på forskellige måder træner forlæns salto på airtrack, ud i graven, på stortrampolinen og på skråtstillede måtter. Børnene roterer mellem stationerne.

Sæson: Første søndag i september - sidste søndag i marts

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender