Info
Prøv springgymnastik i 3 måneder: Bording laver i samarbejde med Idrætsforeningen Salto City og DGI Storkøbenhavn et springgymnastikhold for 2. og 3. klasse i skolens egen sal om torsdagen kl 16-17 i januar til april.

Gymnastik lægger grundstenene for børns motoriske udvikling og giver dem de bedste forudsætninger for god motorik, positive kropsbevidsthed og højt aktivitetsniveau fremadrettet i deres liv.

Springgymnastik på Bording er holdet for dig, der går i 2.-3. klasse og er vild med at hoppe, springe, løbe, tonse og lege dig der har lyst til at lave en masse gymnastik og lære de grundlæggende bevægelser sammen med nogen du kender.


Har du spørgsmål, så skriv til christian.abildtrup@icloud.com

De bedste hilsner og vi glæder os til at se jer,


Instruktørteamet


Veronika, Liva, Emilia og Jens Christian

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(SB2) Spring på Bordings for 2.-3. k
Tid/Sted
Torsdag 16:00-17:00 Bordings Friskole, Spring på Bordings
Instruktør: Veronika Bonnevie /
Hjælpeinstruktør: Emilia Bjerg / Jens Abildtrup /
Startdato
17.01.2019
Slutdato
18.04.2019
Opr. Pris / Rabat
350 kr. / 50%
Kort beskrivelse
Prøv springgymnastik i 3 måneder: Bording laver i samarbejde med Idrætsforeningen Salto City og DGI Storkøbenhavn et springgymnastikhold for 2. og 3. klasse i skolens egen sal om torsdagen kl 16-17 i januar til april. Gymnastik lægger grundstenene for børns motoriske udvikling og giver dem de bedste forudsætninger for god motorik, positive kropsbevidsthed og højt aktivitetsniveau fremadrettet i deres liv. Springgymnastik på Bording er holdet for dig, der går i 2.-3. klasse og er vild med at hoppe, springe, løbe, tonse og lege dig der har lyst til at lave en masse gymnastik og lære de grundlæggende bevægelser sammen med nogen du kender. Har du spørgsmål, så skriv til christian.abildtrup@icloud.com De bedste hilsner og vi glæder os til at se jer, Instruktørteamet Veronika, Merle, Lukas, Katrine og Jens Christian
Pris 50% rabat fratrukket.
175 kr.
Tilmeld

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender