Det kan du forvente af din/ dit barns Instruktør

Salto City bygger bygger på 100% frivillige kræfter, dvs. at alle instruktører frivillige og ulønnede.

Foreningen går meget op i trivsel og læring på alle niveauer og du kan derfor forvente at foreningens instruktører brænder for de hold de træner samt for den enkeltes motivation og udvikling. Det betyder også at de er anerkendende og konstruktive, både under træningen og ved hyggesnakken bagefter. Derudover er det vigtigt for foreningen at instruktørerne møder alle med et smil, og har tid til den enkelte.

Faglige kompetence:

Salto City sørger for at alle instruktører er kvalificerede til deres opgaver; at de har et modtager- eller instruktørkursus eller har tilsvarende praktisk erfaring. Derfor vil du/dit barn blive mødt på lige netop dit/dit barns niveau, som udgangspunkt for sæsonens fokuspunkter.

Sociale kompetencer:

Det sociale er selvfølgelig en vigtig del af at gå på et hold i Salto City, og vi går meget op i at rumme alle. Ligesom man fagligt kan have sværere ved nogle ting, er det også forskelligt, hvad der socialt kommer let til én. Instruktørerne er forstående overfor de sociale forskelligheder man har, og vil meget gerne snakke med dig/dit barn, hvis der er behov for det.

Foreningen sørger for at Instruktørteams sammensættes så alle kompetencer er dækket ind.

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender