Salto City Junior Rep

Antal tilmeldte: 20/35 Årgang: 2005-2010 Pris: 800,00 DKK
06/09/2022 - 25/04/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Tirsdag 16:00-18:00
Instruktør: Anine Krouel Mathias Hansen Mark Christian Hansen Eva Rose Rechnagel
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik.

Alder: 12 - 17 år - årgang 2005-2009 (drenge og piger)
Tid: Tirsdag kl. 16:00 - 18:00
Sted: DGI byen, Gymnastikhuset
Pris: 800 i kontingent + udgifter til opvisningstøj, weekendtræninger
Sæson: Første tirsdag i september - sidste tirsdag i maj

Trænere: Mathias, Mark, Eva og Anine
 
Junior Rep. er holdet for dig, som søger udfordringer inden for spring-rytme gymnastik, men også for dig der ikke kender til gymnastikkens fantastiske verden!

Gennem sæsonen arbejder vi med grundteknikkerne i spring, udførelsen af færdige spring, sammensatte spring mm. Alt med udgangspunkt i dit springtalent.
Udover en masse spring skal vi også lege med lidt rytme, koordination af kroppen, styrketræning og hvad vi nu ellers finder på af spas!

Den gode gymnastik-oplevelse er vigtig for os, og der er altid plads til at have det sjovt, mens du lærer så meget som muligt.

Der vil komme nogle weekendtræninger evt. med overnatning i løbet af sæsonen og da vi er et opvisningshold, vil der minimum være en opvisning til foråret, hvor vi skal vise hvad vi har lært i løbet af sæsonen. 

Der skal udover kontingentet, tillægges penge til opvisningstøj, så vi kan se super godt ud til opvisningen! 

Er det noget for dig? Så glæder vi os til at se dig til sæsonstart!
Søger du supplerende udfordringer, opfordrer vi dig til også at gå på DGI Storkøbenhavns Junior Landsdelshold.

 

Turbotøserne

Antal tilmeldte: 35/35 Alder: 5-7 Køn: Piger Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 Skolen på Islands Brygge Onsdag 16:30-18:00
Instruktør: Sofie Jæger Nanna Borne Marianne Bjerre Karlshøj Camilla Hornborg Hornborg Jesper Villadsen Helga Heebøll-Borne
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik.

 

Hvis du er en pige på 5-7 år, som kan lide at slå kolbøtter og hoppe i trampolin, så er du jo en af Turbotøserne. Vi træner forstadier til spring og hvis du ikke allerede kan lave en vejrmølle når du kommer, så kan du helt sikkert, når sæsonen er slut.

Hver gang vi mødes starter vi med en leg til at justeret energien. Så træner vi lidt koordination i form af sving, gang, hop, løb til musik. Endelig sætter vi en springbane op, hvor vi øver os på kolbøtter, vejrmøller, araberspring, håndstand, opspring i trampolin og på sigt også saltoer. Vi slutter timen af med massage eller en leg, så vi lige kommer lidt ned i tempo.

Kanonkongerne

Antal tilmeldte: 25/30 Alder: 9-12 Køn: Drenge Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Torsdag 17:00-18:00
Instruktør: Simon Tougaard Nikolaj Skov Jespersen Bárbara Barbosa
Beskrivelse

Er du mellem 9-12 år, og har du lyst til at tonse rundt, lege og lave en masse gymnastik og seje spring sammen med andre drenge, så er Kanonkongerne lige noget for dig.

Som kanonkonge får du lov at prøve kræfter med både vejrmøller, araberspring, flik flak og naturligvis saltoer i massevis.

På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik i mange år eller skal prøve at stå på hænder for første gang. Vi træner i DGI-byen, hvor der er masser af redskaber, så til hver træning sammensætter vi springbaner, der understøtter alle niveauer.

Hvordan ser en typisk træning ud?

Vi starter altid med at varme kroppen op, så vi kan springe derudaf uden skader. Opvarmningen inkluderer ofte lege, der sætter krav til både styrke og kondition, men består også af klassiske opvarmningselementer som sving, hop og styrketræning.

Når vi er godt varme, sætter vi 3-5 springbaner op, som alle kanonkonger får lov at prøve kræfter med. Vi varierer springbanerne i løbet af sæsonen således, at der både sikres repetition af lærte teknikker og løbende progression og udvikling i springene.

Vi bruger sæsonen til at arbejde os frem til et opvisningsprogram, der skal vises for familie og venner til Salto Citys lokalopvisning i marts. På Salto City dagen mødes alle gymnastikhold for at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen og er i sand tale en dag i gymnastikkens tegn.

Så hvis du vil, så lærer vi dig at springe som skudt ud af en kanon!

Turbofluerne

Antal tilmeldte: 31/31 Alder: 7-10 Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Torsdag 16:00-17:00
Instruktør: Natalie Morsing Clara Andersen Berta My Buch Martin Christensen Liva Stenvang
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik

Turbofluerne er for 0-2 klasses piger og drenge, der elsker at hoppe, springe, danse og som har lyst til en masse sjov og ballade i gymnastikkens tegn.

På redskaberne øver vi de grundlæggende bevægelser i springgymnastik, og vi skal derfor øve både kolbøtter, vejrmøller, håndstand og selvfølgelig lave tonsvis af saltoer på trampolinen.

Der kommer også til at være mulighed for at øve kraftspring og flik-flak.

Vi laver også danseserier, som sammen men springene, skal vises til opvisningen. En typisk træning hos os består af, en leg, opvarming (løb, hop, sving og styrke) masser af spring, hvorefter tiden bestemmer om der er plads til en ekstra leg til sidst.

Undervejs øver vi balance, styrker motorikken, tonser os trætte og bliver meget dygtigere til at bruge vores krop.

Kom og spring med os:-)

Turbospring

Antal tilmeldte: 35/35 Alder: 9-12 Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Mandag 16:00-17:30
Instruktør: Anine Krouel Cecilie Hornsleth Karl Johan Kristensen Kirsten Kjær Bolette Møller Sara Hornsleth
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik

Turbospring er et springhold for drenge og piger i alderen 9-12 år. Holdet er for både begyndere og øvede, og der vil blive øvet spring i det niveau som passer til det niveau gymnasterne har. Vi arbejder både med basisspring og teknikker, da dette er forudsætning for at lære mere komplicerede spring. Vi arbejder bl.a. med vejrmøller/araberspring, flikfak, kraftspring og saltoer. Vi øver også både hop, sving og andre grundteknikker indenfor gymnastikken. 
Holdet deltager i foreningens årlig opvisning på Salto City Dagen. Udover det kan det være der kommer en weekendtræning i løbet af sæsonen.

 

OBS. Holdet har fået ny træningstid fra kl 16-17.30 om mandagen i DGI-byen, da dette har givet os mulighed for at træne 1,5 time, i stedet for kun en enkelt time. 

Salto Skrubberne

Antal tilmeldte: 30/30 Alder: 7-10 Køn: Piger Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Onsdag 17:00-18:30
Instruktør: Andreas Larsen Andersen Katrine Bjaler Julie Ulla Nielsen Jeppe Larsen
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik.

Salto Skrubberne er et springhold for piger der elsker at have det sjovt, blive udfordret, bevæge sig til god musik og vil lære nogle nye spring. Som salto skrubbe, får du lov at prøve kræfter med både vejrmøller, kraftspring, araberspring, flik flak og naturligvis saltoer i massevis. På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik i mange år eller skal prøve at stå på hænder for første gang. Vi træner i DGI-byen, hvor der er masser af redskaber, så til hver træning sammensætter vi springbaner, der understøtter alle niveauer. En typisk træning på salto skrubberne består af at varme kroppen op, så vi kan springe derudaf uden skader. Opvarmningen inkluderer ofte lege, der sætter krav til både styrke og kondition, men består også af klassiske opvarmningselementer som sving, hop og styrketræning. Derudover bruger vi også tid på at træne de rytmeserier, vi skal fremvise til opvisningsdagen. Efter opvarmning, sætter vi 3-5 springbaner op. Vi varierer springbanerne i løbet af sæsonen således, at der både sikres repetition af lærte teknikker og løbende progression og udvikling i springene. Vi bruger sæsonen til at arbejde os frem til et opvisningsprogram, der skal vises for familie og venner til Salto Citys lokalopvisning i marts. Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at se dig!

Søndagsfamilie

Antal tilmeldte: 76/76 Alder: 2-11 Pris: 550,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 Institut for Idræt, Frederik 9. Hal Søndag 09:30-11:00
Instruktør: Cecilie Hornsleth Anders Sejersen Jørgensen Rene Hansen Annika Lund Jensen Rikke Løvgreen Didde Kjær Natali Zyskind
Beskrivelse

Søndagsfamilie er et hold for morgenfriske familier, der gerne vil starte deres søndag morgener med sjov, ballade og sved på panden.

Holdet har til formål at familierne skal være aktive sammen, og børnene får mulighed for at træne den grundlæggende motorik igennem leg i gymnastiksalen og leg på redskaber og for de større børn at stifte bekendtskab med forskellige spring indenfor springgymnastikken, så som vejrmøller, araberspring, kraft, flikflak og saltoer. 

Vi starter altid med en fælles velkomst, derefter noget opvarmning til musik og herefter arbejdes der på forskellige redskabsopstillinger i hele salen, der udfordrer både store og små.

OBS. I denne sæson 22/23 er der er stort samlet søndagsfamiliehold, så hele familien kan træne sammen. 

Go' Morgen Søndag

Antal tilmeldte: 75/75 Alder: 3-5 Pris: 550,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 Skolen på Islands Brygge Søndag 09:30-11:00
Instruktør: Henrik Graversen Marianne Olsen Anne Sofie Arfelt Maria Bak Korsgaard Julie Skelmose Maria Christie
Beskrivelse

START SØNDAGEN med at løbe, luftcykle, hoppe højt, svinge rundt, spille, kravle, trille, slå 

kolbøtter, danse og balancere sammen med din mor, din far, din tante, din søster eller 
bror. 
Go'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' morgen Søndag er holdet for børn i alderen ca 3-5 år og forældre. 
MORGENFRISKE møder vi op på Islands Brygge skole, hvor vi skal bevæge os til musik, lege og lave gymnastik på og med redskaber. 
De voksne er AKTIVE med egne børn og hjælper til med op- og nedtagning af redskabsbane mv. 

Far-Barn-PreTeen

Antal tilmeldte: 4/30 Alder: 7-17 Pris: 550,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 Korsager Skole Fredag 18:00-20:00
Instruktør: Peter Nannestad Jakob Testesen
Beskrivelse

Kender du det, du har gået til gymnastik med børnene siden de var små - måske endda Disneyholdet i Salto City, og pludselig blev de til store skolebørn. Du sidder nu tilbage og kan konstatere at både du og børnene er på vej til at blive sofakartofler. 

Det vil Salto City råde bod på med Far-Barn-PreTeen 

FBPT forener gymnastik og leg sammen med dine dovne barn (den "gode far") med en times fysisk aktivitet for fuld udblæsning sammen med de andre fædre (den "egoistiske far") mens børnene fordyber sig i deres Ipads/tablets. 
Kl. 18.00 lukkes der for mobile enheder, og nyvunden tid fyldes op med styrketræning, springgymnastik, redskabslege og akrobatik i den virkelige verden.
Kl. 18.55 får ungerne deres liv tilbage, bliver placeret med sund madpakke foran deres tablet, og fædrene har nu en time med hockey, volley, ultimate, fodbold (evt. tyr/pløk ud) og armstrækninger. Vi varierer aktiviteterne efter ønskerne. 
Kl. 20 bugserer vi ungerne direkte hjem til wifi og har derefter en hel aften, hvor vi kan se respektive koner/kærester dybt i øjnene.

Bemærk: 
FBPT er et nyt/opstartshold. Holdets opstart vil ud over tilstrækkelig tilmelding, være afhængig af fædrenes aktive deltagelse, dels på aftenen og dels ved lejlighedsvis at bringe hockeyudstyr m.v. mellem træningerne - så afhængighed af få personer undgås - mere om dette på de første par træninger.  

Far-Barn-Disney Sjov

Antal tilmeldte: 40/40 Alder: 3-7 Pris: 650,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Fredag 18:00-20:00
Instruktør: Joakim Kristensen Andreas Bærild Niels Aage Vandelbjerg Casper Hassø Nielsen Træner Peterhänsel
Beskrivelse

Disneyholdet forener gymnastik og leg sammen med dit barn (den "gode far") med en times fysisk aktivitet for fuld udblæsning sammen med de andre fædre (den "egoistiske far") mens børnene ser Disney Sjov. 
Kl. 18.00 med springgymnastik, redskabsleg og akrobatik. 
Kl. 18.55 kommer ungerne i nattøj og placeres foran det medbragte TV, og fædrene har nu en time med hockey, volley, ultimate, fodbold (evt. tyr/pløk ud) og armstrækninger. Vi varierer aktiviteterne efter ønskerne. 
Kl. 20 bugserer vi ungerne direkte hjem i seng og har derefter en hel aften, hvor vi kan se respektive koner/kærester dybt i øjnene.

Flyvefisk

Antal tilmeldte: 20/40 Alder: 7-12 Pris: 650,00 DKK
01/09/2022 - 30/04/2023 DGI Byen, VKH, Idrætsbassin Onsdag 17:35-18:20
Instruktør: Christina Ann Findahl Lasse Højsgaard
Beskrivelse

Flyvefisk er for børn og forældre, der gerne vil tage skridtet fra vandhund til at kunne svømme rigtigt. Undervisningen er en kombination af leg, dykning, spring, øvelser med/uden redskaber og træning af svømme diciplinerne crawl, rygcrawl og brystsvømning.

Bemærk: Vi svømmer uden bælte og vinger (men heldivis har man jo altid sin voksne i nærheden), men husk gerne svømmebriller. 

Obs. pris er for både forældre og barn.  

 

NB. Ved tilmelding til svømmehold er det først muligt at deltage på holdet, når man har modtaget sin QR-kode. Der kan gå 2-3 uger før man modtager sin QR-kode. Hvis man vælger at deltage før man har modtaget sin QR-kode foregår det for egen regning. Gældende pr. 8.2.2023

Boblerne

Antal tilmeldte: 17/25 Alder: 8-11 Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 30/04/2023 DGI Byen, VKH, Idrætsbassin Onsdag 17:00-17:35
Instruktør: Christina Ann Findahl Hakim Amrioui Svend Dauerhøj
Beskrivelse

Boblerne er et svømmehold, hvor vi er klar til at parkerer forældre udenfor bassinet og blive selvstændige i vandet.

I år skal vi følgende:

  • Blive fortrolige med vand
  • Øve brystsvømning og rygcrawl
  • Vi øver hovedet under vand
  • Vi træner spring fra kanten
  • Den overordnede ambition er, at være Glad for at komme HVER gang!

Husk svømmebrillerne!

 

NB. Ved tilmelding til svømmehold er det først muligt at deltage på holdet, når man har modtaget sin QR-kode. Der kan gå 2-3 uger før man modtager sin QR-kode. Hvis man vælger at deltage før man har modtaget sin QR-kode foregår det for egen regning. Gældende pr. 8.2.2023

Klovnefisk

Antal tilmeldte: 27/30 Alder: 4-8 Pris: 650,00 DKK
01/09/2022 - 30/04/2023 DGI Byen, VKH, Idrætsbassin Onsdag 16:30-17:00
Instruktør: Berit Emdahl Fogt Lars Johannessen Hakim Amrioui
Beskrivelse

Klovnefisk er et hold for børn og forældre, hvor der er lagt mest vægt på vandtilvænning. Det er et hold, hvor vi leger og møder små udfordringer, hvor vi tager et skridt af gangen.

Vores mål er:

  • Opdrift i det hele taget uden hjælpemidler
  • At kunne få hovedet under vand
  • At kunne flyde selv
  • At kunne hoppe i fra kanten
  • At få kendskab til basale arm- og benbevægelser i svømmearterne.

Vi går meget op i at arbejde med tryghed for børnene, og forældrene er 100 % ansvarlige for barnets oplevelse heraf - så det skal være en god oplevelse for alle.

Vi svømmer i det firkantede bassin, og da vandet er forholdsvis koldt, anbefaler vi våddragter til børn og kuldskære forældre. Svømmebriller er en god idé, når vi skal prøve at have hovedet under vand.

Obs. pris er for både forældre og barn.

 

NB. Ved tilmelding til svømmehold er det først muligt at deltage på holdet, når man har modtaget sin QR-kode. Der kan gå 2-3 uger før man modtager sin QR-kode. Hvis man vælger at deltage før man har modtaget sin QR-kode foregår det for egen regning. Gældende pr. 8.2.2023

Unicykling

Antal tilmeldte: 14/20 Alder: 5-99 Pris: 425,00 DKK
01/09/2022 - 30/04/2023 Sundbyøster Skole Søndag 11:00-12:30
Instruktør: Anna Hansen Kathrine Cornali Lerche Astrid Nyborg Sørensen Cathrine Lind Tania Olsen Træner Labæk Cecilie Leth Anna Lund amanda laursen
Beskrivelse

Kom og lær at cykle på ethjulet cykel – eller blive endnu bedre, hvis du kan i forvejen.

Eneste krav - at du kan passe en 16" ethjulet cykel, hvilket er omkring 5 års alderen. 

Hos København Unicykling kan du få hjælp til at lære at cykle fra bunden og også få hjælp til mere avanceret cykling fx tricks og Freestyle.

Vi træner hver søndag i drengesalen på Sundbyøster skole.

Unicykling er for alle aldre – børn, voksne, piger og drenge. Alle aldre og køn træner sammen på holdene.

Vi anbefaler, at du tager en forælder eller en anden hjælper med til de første træninger, så de kan hjælpe dig i gang. Det er nemlig en stor fordel at have en at holde i hånden, til man begynder selv at kunne køre.

Du skal have sko på der sidder godt fast på foden. Helst en kondisko og med flad sål.

Tøjet skal du kunne bevæge dig i, og prøv at undgå store bukseben eller kjoler.

I starten kan du låne en cykel af klubben (så længe vi har nok til alle). Vi forventer at du investerer i din egen med tiden.

Vi anbefaler at købe kvalitet hos www.unicycle.com

Kontakt evt. trænerne for vejledning i køb af den helt rigtige cykel.

Til at starte med har vi fokus på indendørs træning, at lære at cykle og at lære tricks (Freestyle). Med tiden vil vi tilføje andre discipliner som fx udendørs Street og Mountain Unicycling (off-road).

 

Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage til unicykel arrangementer rundt omkring i Danmark. Her bliver man inspireret og møder andre unicyklister fra hele landet. Hvis man har lyst kan man også deltage i konkurrencer – fx DM.

Se mere på www.dgi.dk/unicykling 

Pilates

Antal tilmeldte: 11/20 Alder: 15-99 Pris: 450,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 Træningstider: Torsdag 18:00-19:00
Instruktør: Veronika Bonnevie Laila B. Adelsten
Beskrivelse

Pilates er for dig, der gerne vil styrke dine muskler og led på et hold, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes niveau, formåen og skavanker, så alle kan være med og få noget ud af træningen. Aldersmæssigt spændte deltagerne sidste sæson fra 23 til 66; alle blev hørt, taget hensyn til og udfordret – og vi havde det mega hyggeligt samtidigt. Vi træner i særdeleshed core-musklerne både med grundtræning og så gradvist mere og mere krævende øvelser; du kan forvente at blive godt øm dagen efter. Kom og vær med!

 

Vi træner på Rådmandgade skole fra 18-19 om torsdagen. 

Søndagsspring

Antal tilmeldte: 2/40 Alder: 16-99 Pris: 100,00 DKK
01/09/2022 - 25/06/2023 Institut for Idræt, Frederik 9. Hal Søndag 11:00-12:00
Instruktør: Cecilie Hornsleth
Beskrivelse

Søndagsspring er holdet for dig der gerne vil springe i en time, nogle søndage en gang i mellem. 

Der er ikke træning hver søndag, men på facebook gruppen Søndagsspring kan man tilmelde sig og se, hvilke søndage der vil være træning. 

På holdet hjælpes vi ad med modtagning og redskaber og skal bare tonse igennem i en time. 

Det koster 100 kr at tilmelde sig holdet og det er for hele sæsonen september 2022 til juni 2023. 

CPH JAM - Spring

Antal tilmeldte: 28 Alder: 18-100 Pris: 1.100,00 DKK
06/09/2022 - 28/03/2023 Institut for Idræt, Frederik 9. Hal Tirsdag 18:00-20:00
Instruktør: Andreas Larsen Andersen Cecilie Hornsleth Niklas Eliassen Oliver Helweg Mikkel Bay Andreasen
Beskrivelse

Vi er en flok håbefulde instruktører der gerne vil skabe en ramme for dig som gymnast. 

I fronten af holdet vil der være 2 rytme trænere og 5 spring trænere, der vil gøre alt for at skabe et grinende fællesskab, og en energifuld opvisning.

Det er et hold for gymnaster på alle niveauer. For os gælder det om at have det sjovt, lave det vi elsker og selvfølgelig udvikle os endnu mere. Vi vil vægte fællesskabet ligeså højt, som de gode svedige træninger. Vi kommer til at have 2 fælles opvarmninger  måneden. Samt udarbejde et fedt opvisningsprogram, alle er en del af. 

På rytme siden vil sæsonen vil bl.a. byde på en masse lækker klassisk gymnastik, floorwork og lidt fra dansens verden. Med fokus på teknik, styrke og sammensætninger. Der vil dog også være rigelig med plads til at svede, grine og udvikle sig endnu mere. 

På spring-siden vil træningen være tilpasset alle niveauer, og der vil derfor være rig mulighed for at udvikle sig. Så uanset om man er ny springer eller har sprunget i mange år, vil der være mulighed for at arbejde videre med sine spring færdigheder, til hver træning. 

 

Instruktører:  

Rytme: Emilie, Signe og Cecilie

Spring: Cecilie, Oliver, Andreas, Niklas & Mikkel 

Træningstid: 

Tirsdage fra kl.18.00 - 20.00 på IFI (Nørre Allé 51, 2200 København) 

(+2 weekendtræninger lørdag eller søndag)  

Kontingent 1100 kr.  + penge til opvisningstøj 

Første træning tirsdag d. 6 september 

 

Åbne Træninger: sæsonens tre første træninger er åbne. Så kom og prøv holdet af! 

CPH JAM - Rytme

Antal tilmeldte: 23 Alder: 18-100 Pris: 1.100,00 DKK
06/09/2022 - 28/03/2023 Institut for Idræt, Frederik 9. Hal Tirsdag 18:00-20:00
Instruktør: Cecilie Hornsleth Emilie Skovgaard Olsen Clara Due Bisgaard Signe Hjelm
Beskrivelse

Vi er en flok håbefulde instruktører der gerne vil skabe en ramme for dig som gymnast. 

I fronten af holdet vil der være 2 rytme trænere og 5 spring trænere, der vil gøre alt for at skabe et grinende fællesskab, og en energifuld opvisning.

Det er et hold for gymnaster på alle niveauer. For os gælder det om at have det sjovt, lave det vi elsker og selvfølgelig udvikle os endnu mere. Vi vil vægte fællesskabet ligeså højt, som de gode svedige træninger. Vi kommer til at have 2 fælles opvarmninger  måneden. Samt udarbejde et fedt opvisningsprogram, alle er en del af. 

På rytme siden vil sæsonen vil bl.a. byde på en masse lækker klassisk gymnastik, floorwork og lidt fra dansens verden. Med fokus på teknik, styrke og sammensætninger. Der vil dog også være rigelig med plads til at svede, grine og udvikle sig endnu mere. 

På spring-siden vil træningen være tilpasset alle niveauer, og der vil derfor være rig mulighed for at udvikle sig. Så uanset om man er ny springer eller har sprunget i mange år, vil der være mulighed for at arbejde videre med sine spring færdigheder, til hver træning. 

 

Instruktører:  

Rytme: Emilie, Signe og Clara

Spring: Cecilie, Oliver, Andreas, Niklas & Mikkel 

Træningstid: 

Tirsdage fra kl.18.00 - 20.00 på IFI (Nørre Allé 51, 2200 København) 

(+2 weekendtræninger lørdag eller søndag)  

Kontingent 1100 kr. + penge til opvisningstøj 

Første træning: tirsdag d. 6 september

 

Åbne Træninger: sæsonens tre første træninger er åbne. Så kom og prøv holdet af!

Kvantespring for kvinder

Antal tilmeldte: 21/30 Alder: 15-65 Køn: Kvinder Pris: 450,00 DKK
05/09/2022 - 28/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Mandag 20:00-22:00
Instruktør: Veronika Bonnevie Oliver Helweg
Beskrivelse

Kvantespring er for kvinder 15+, der gerne vil lave springgymnastik: Alle er velkomne uanset niveau, om du er garvet springer, eller ønsker at prøve kræfter med en helt ny verden. Mød op med højt humør, og lyst til at give den gas.

En typisk træning består af en grundig opvarmning, med en masse elementer og grundøvelser fra klassisk gymnastik, der har til formål at øge styrke, koordinationsevne og kropsbevidsthed - og forebygge skader. Så øver vi forskellige spring på teknikstationer og fulde baner/spring ud af røret. Vi opstiller baner, der udfordrer alle - uanset niveau. 

 

Vi er et socialt hold, hvor vi har det hyggeligt og alle hepper på hinanden på tværs af springniveau. Vi planlægger at have nogle ekstratræninger og sociale arrangementer udenfor de normale træninger.

 

Holdet er ikke et opvisningshold, men laver dog en lille opvisning til foreningens lokalopvisning i marts.

 

Vi glæder os til at se jer 5. september!

Mange hilsner Oliver og Veronika

Bølgebryderne

Antal tilmeldte: 18/30 Alder: 18-99 Pris: 550,00 DKK
01/09/2022 - 30/04/2023 DGI Byen, VKH, Idrætsbassin Onsdag 18:20-19:15
Instruktør: Nanna Maj Børsting Jens Dyrløv
Beskrivelse

Det er holdet for svømmere, som vil være teknisk bedre, som vil udfordres/presses på konditionen, og som stadig har det indre legebarn tæt på overfladen. Det er også for dem, som er til 3. halvleg efter udmattende 45 min.

 

NB. Ved tilmelding til svømmehold er det først muligt at deltage på holdet, når man har modtaget sin QR-kode. Der kan gå 2-3 uger før man modtager sin QR-kode. Hvis man vælger at deltage før man har modtaget sin QR-kode foregår det for egen regning. Gældende pr. 8.2.2023