Senest opdateret 24/4 2021

Hos Salto City vil vi gerne passe rigtig godt på vores medlemmer og vi følger de retningslinjer og anbefalinger der er fra sundhedsmyndighederne, GymDanmark og DGI i forbindelse med covid19.

Dette betyder pt, at vi max kan være 25 personer under 18 i hallen, dog er trænere og hjælpetrænere over 18 velkomne da de er nødvendige voksne, men tæller med i de 25. Men vi kan også risikere at nogle haller har andre restriktioner grundet størrelse.

Generelle retningslinjer for foreningens hold.

  • Mød ikke op syge eller utilpasse. Hvis instruktøren vurderer man er for syg til at det er forsvarligt at man deltager, så vil man blive sendt hjem.
  • Forældre, søskende, anden familie og venner må ikke være i hallen. Er man ikke tilmeldt, skal man ikke være i hallen.
  • Husk at fordele jer ude i vente områderne så I opretholder anbefalingerne til afstand og forsamlingsforbud.
  • Husk at spritte eller vaske hænder inden træningens start. Hav gerne sprit med ind, som kan hænge på drikkedunken, så der kan sprittes hænder hver gang der er drikkepause.
  • Københavns kommune har bestemt at det for alle hold gælder at vi skal forlade hallen 5 minutter før vores tid er slut, og at redskaberne her skal være aftørret og klar til næste hold.
  • Hvis I som udøver i Salto City testes positiv for corona og har været til træning, skal I kontakte bestyrelsen hurtigst muligt, så vi kan få sendt info ud til andre på holdet. I vil selvfølgelig ikke blive nævnt ved navn.

Vi ved godt at dette er lidt anderledes end normalt, men vi håber at vi alle kan hjælpes ad med at få det til at fungere :)

Da vi følger anbefalingerne og retningslinjerne kan tingene hele tiden ændre sig, og vi gør vores bedste for at kunne melde ud hurtigt hvis der sker ændringer.

Følgende hold træner pt indendørs:

Turbotøser

Turbospring

Kanonkonger

Saltoskrubber

Turbofluer

SC Junior rep 

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender