Kunne du tænke dig at være træner eller hjælpetræner i kommende sæson?

Så har vi brug for flere hænder på følgende hold.
 
Kvantespring for kvinder: Alder: 18 +

Sted: Kong Frederik d. 9.’s Hallen ude på NEXS (tidligere IFI) Nørre allé 53, 2100 Kbh Ø

Tid: tirsdage kl. 18:00-20:00

Holdet er for kvinder 18+, der gerne vil lave springgymnastik: alle er velkomne uanset niveau;om du er garvet springer, ønsker at prøve kræfter med en helt ny verden, er ved at komme tilbage efter en skade eller en pause. Mød op med højt humør, og lyst til at give den gas.

En typisk træning vil bestå af en grundig opvarmning og grundtræning fra klassisk gymnastik for at øge styrke, koordinationsevne og kropslighed. Herefter vil vi typisk øve forskellige spring på teknikstationer. Vi gøre vores bedste for at opstille baner der udfordrer alle, uanset niveau.

Kontakt Veronika for nærmere info: veronika@saltocity.dk

 

Søndagsfamilie 1:

Familiehold for 2-5 årige børn (barn + voksen - Begge skal tilmeldes)

Tid: 9:00 - 10:00

Sted: Institut for idræt (IFI), Frederik d. 9. hal

Søndagsfamilie 1 søger nogle morgenfriske trænere der har lyst til at træne et hold for morgenfriske familier, der gerne vil starte deres søndag morgener med sjov og ballade og sved på panden. Man har sit eget barn med til træningen, og man skiftes til at planlægge og afvikle træningen, således at man ikke står og er ansvarlig for trænigne hver uge :)

Holdet har til formål at familierne skal være aktive sammen, og børnene får mulighed for at træne den grundlæggende motorik igennem leg i gymnastiksalen og leg på redskaber.

Vi starter altid med en fælles velkomst, derefter noget opvarmning til musik og herefter arbejdes der på forskellige redskabsopstillinger i hele salen, der udfordrer både store og små.

Kontakt Cecilie for nærmere info: Cecilie.n.hornsleth@gmail.com


SØNDAGSFAMILIE 2

Sted: Kong Frederik d. 9.’s Hallen ude på NEXS (tidligere IFI) Nørre allé 53, 2100 Kbh Ø

Tid: søndage 10.30-12.00

Vi søger morgenfriske forældre der har lyst til at indgå i et træner team på vores familiehold søndags familie 2.

Søndagsfamilie 2 er holdet for de aktive familier, der elsker at være aktive sammen! Vi har krudt i rumpetten og højt humør og både børn og voksne får skudt søndagen igang med god energi. Holdet spænder bredt og er for børn mellem 6-12 år og deres forældre, og træningen består af fælles opvarmning, hvorefter børne har springtræning, og imens børnene springer, træner de voksne med vores dygtige voksen-træner i den anden ende af hallen så både børn og voksne går hjem med sved på panden, trætte muskler og masser af smil på læben.

Vi søger trænere der kan være med til at varetage springtræningen af børnene, og som kan opbygge og undervise i spring, eller er interesseret i at lære dette. Foreningen betaler gerne for kurser

Kontakt bestyrelsen for nærmere info: labaek@saltocity.dk


Go’ morgen søndag. 3-5 år

Sted: Skolen på Islandsbrygge

Tid: Søndag 9.30-11.00

Go morgen søndag er et familiehold for de søndagsfriske familier med bærn i alderen 3-5 år.

Til næste sæson er vi klar igen men vi mangler hænder. SÅ! har du lyst til at give en hånd på et af foreningens største hold, med en masse morgenglade mennesker, så er det dig vi søger.

Som træner har man sit eget barn med til træningen og man står sammen med en anden træner for træningen i gennemsnit hver 3. - 4. Uge. Vi har nogle lektionsplaner/inspirationsplaner, der kan hjælpe med ideer til planlægningen så man ikke skal ud og finde på en masse nyt. Udover det gør vi alt hvad vi kan, for at man de første træninger man har, er sat sammen med en træner der kender til tingene. Man kan også tage på inspirations kurser hvis man ønsker det, det betaler foreningen.

Som træner bliver du en del af vores lille hyggelige team, samt en del af foreningens store træner gruppe.

Hvis du vil høre mere eller tænker “det er mig, jeg skal da være træner!” Så kontakt Kathrine på labaek@saltocity.dk 

 

TumlingeSjov 10 mdr til 2-3 år.

Sted: Skolen på Islandsbrygge

Tid: Søndag 09.00-10.00

På tumlingesjov mangler vi en eller flere trænere der er klar på at lave aktiviteter for de helt små og deres forældre. Du får muligheden for at sætte dig eget præg på træningen, men det må gerne indholde sange, leg på redskaber og lege der kan styrke motoriken- fx boldfangeri, tæppetræk, pizzabagning, faldskærmsblæst eller en helt fjerde god sangleg. Fokus er på at understøtte børnenes motoriske udvikling og give dem succesoplevelser gennem nye udfordringer, -og skulle mor/far også få lidt sved på panden, så gør det heller ikke spor. Vi slutter selvfølgelig timen af med at sige farvel til hinanden.  

 Hvis du vil høre mere eller tænker “det er mig, jeg skal da være træner!” Så kontakt Kathrine på labaek@saltocity.dk

Kanonkongerne 8-12 år

Sted: DGI Byen - Gymnastikhuset og sportshuset.

Tid: Torsdage 17-18

Kanongkongerne er et springhold for drenge 8-12 år. Holdet er for både begyndere og øvede, og der vil blive øvet spring i det niveau som passer til det niveau gymnasterne har.

Holdet deltager i Salto Citys opvisning Salto city dagen.. Udover det kan det være der kommer en weekendtræning i løbet af sæsonen.

Kontakt Kathrine for nærmere info: labaek@saltocity.dk


Funkyspring

Sted: DGI Byen - Gymnastikhuset og sportshuset.

Tid: Mandage 16-17.30

Funkyspring er et springhold for piger 8-12 år. Holdet er for både begyndere og øvede, og der vil blive øvet spring i det niveau som passer til det niveau gymnasterne har.

Holdet deltager i Salto Citys opvisning Salto city dagen.. Udover det kan det være der kommer en weekendtræning i løbet af sæsonen.

Kontakt Kathrine for nærmere info: labaek@saltocity.dk


CPH JAM

Sted: DGI Byen - Gymnastikhuset og sportshuset.

Tid: Onsdage 19-21

Kunne du tænke dig at være træner på et voksenhold for alderen 18+ så er det dig vi står og mangler. Holdet mangler i kommende sæson trænere til både en rytme og springerside. Så har du lyst til at træne et hold for voksne i alle niveauer, lave en fed opvisning og evt køre videre til landsstævnet i Svendborg til sommer, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt bestyrelsen for nærmere info: info@saltocity.dkForeningen har også en ledig tid i DGI Byen mandag 20-22, så har du en ide til et hold, så kontakt os endelig.

 
Læs mere om det at være frivillig i Salto CIty her: https://www.saltocity.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=18 
 
Foreningen støtter gerne med uddannelser og kurser, så du føler dig top klar som træner, hvis du tænker du har lyst til at give en hånd på et af holdene.

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender