Salto City Dag

Salto City Dag er Salto Citys lokalopvisning, som afvikles dels i Vandkulturhuset samt i Idrætshuset i DGI-byen og giver alle hold i foreningen mulighed for at vise de øvrige Salto City medlemmer, venner og familie, hvad de har gået og arbejdet på i løbet af sæsonen. Dagens opvisninger er gratis for publikum.

Dagen starter kl. 11.00 i Vandkulturhuset, hvor vandholdene giver vandopvisning.

Herefter fortsætter dagen i Idrætshuset, hvor der kl. 13.00 er åbningsceremoni efterfulgt af mange forskellige opvisninger. Dagen igennem er der legeland for børnene med hoppeborg i Forsamlingshuset lige ved siden af. 

Der uddeles på Salto City Dag to priser: Salto City Prisen samt Salto City Spireprisen

Dagen slutter med et brag af en fest, hvor alle aktive voksne i foreningen er inviteret. Tilmelding og betaling til festen foregår her på hjemmesiden - se under "Arrangementer".

Dagen arrangeres af Salto City dag Udvalget og Festudvalget står for festen - . 

Der er et udvalg i Salto Citys bestyrelse, der står for planlægning af selve dagen og det er Festudvalget i Salto City, der arrangerer festen om aftenen. Festudvalget har hvert år fundet et tema, som dagen - og særligt aftenfesten - bærer præg af.

I løbet af Salto City Dagen vil der være forskellige opgaver, som vil blive uddelt til de forskellige hold, så alle kommer til at deltage aktivt i løbet af dagen. Dette kan f.eks. være oppyntning i Idrætshuset, redskabsslæbning samt oprydning efter festen.

Har du lyst til at vide mere om dagen, så kig under "Bestyrelse" og kontakt et af de bestyrelsesmedlemmer, der er medarrangør af Salto City Dagen.

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender