Turbotøserne

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 20 Alder: 5-7 Køn: Piger Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 Skolen på Islands Brygge Onsdag 16:30-18:00 Instruktør: Sofie Jæger Nanna Borne Marianne Bjerre Karlshøj Camilla Hornborg Hornborg Jesper Villadsen Helga Heebøll-Borne
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik.

 

Hvis du er en pige på 5-7 år, som kan lide at slå kolbøtter og hoppe i trampolin, så er du jo en af Turbotøserne. Vi træner forstadier til spring og hvis du ikke allerede kan lave en vejrmølle når du kommer, så kan du helt sikkert, når sæsonen er slut.

Hver gang vi mødes starter vi med en leg til at justeret energien. Så træner vi lidt koordination i form af sving, gang, hop, løb til musik. Endelig sætter vi en springbane op, hvor vi øver os på kolbøtter, vejrmøller, araberspring, håndstand, opspring i trampolin og på sigt også saltoer. Vi slutter timen af med massage eller en leg, så vi lige kommer lidt ned i tempo.

Pris: 325,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Sofie Jæger

Nanna Borne

Marianne Bjerre Karlshøj

Camilla Hornborg Hornborg

Jesper Villadsen

Helga Heebøll-Borne