Kanonkongerne

Antal tilmeldte: 21/30 Alder: 9-12 Køn: Drenge Pris: 899,00 DKK
07/09/2023 - 21/03/2024 DGI Byen, Gymnastikhuset Torsdag 17:00-18:00 Instruktør: Simon Tougaard Nikolaj Skov Jespersen Bárbara Barbosa Anna Lillevang Iben Illum
Beskrivelse

Holder mangler ekstra hænder, så hvis du er frisk på at give en hånd med så skriv til signe@saltocity.dk! 

Er du mellem 9-12 år, og har du lyst til at tonse rundt, lege og lave en masse gymnastik og seje spring sammen med andre drenge, så er Kanonkongerne lige noget for dig.

Som kanonkonge får du lov at prøve kræfter med både vejrmøller, araberspring, flik flak og naturligvis saltoer i massevis.

På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik i mange år eller skal prøve at stå på hænder for første gang. Vi træner i DGI-byen, hvor der er masser af redskaber, så til hver træning sammensætter vi springbaner, der understøtter alle niveauer.

Hvordan ser en typisk træning ud?

Vi starter altid med at varme kroppen op, så vi kan springe derudaf uden skader. Opvarmningen inkluderer ofte lege, der sætter krav til både styrke og kondition, men består også af klassiske opvarmningselementer som sving, hop og styrketræning.

Når vi er godt varme, sætter vi 3-5 springbaner op, som alle kanonkonger får lov at prøve kræfter med. Vi varierer springbanerne i løbet af sæsonen således, at der både sikres repetition af lærte teknikker og løbende progression og udvikling i springene.

Vi bruger sæsonen til at arbejde os frem til et opvisningsprogram, der skal vises for familie og venner til Salto Citys lokalopvisning i marts. På Salto City dagen mødes alle gymnastikhold for at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen og er i sand tale en dag i gymnastikkens tegn.

Så hvis du vil, så lærer vi dig at springe som skudt ud af en kanon!

 

Kontigent ink. t-shirt - 899kr. obs. evt egenbetaling til opvisningstøj 

Kontakperson - Cecilie 

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 07. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik https://saltocity.dk/page/tilmeldingspolitik

 

Pris: 899,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Simon Tougaard

Nikolaj Skov Jespersen

Bárbara Barbosa

Anna Lillevang

Iben Illum