Salto Skrubberne

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 16 Alder: 7-10 Køn: Piger Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Onsdag 17:00-18:30 Instruktør: Andreas Larsen Andersen Katrine Bjaler Julie Ulla Nielsen Jeppe Larsen
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik.

Salto Skrubberne er et springhold for piger der elsker at have det sjovt, blive udfordret, bevæge sig til god musik og vil lære nogle nye spring. Som salto skrubbe, får du lov at prøve kræfter med både vejrmøller, kraftspring, araberspring, flik flak og naturligvis saltoer i massevis. På holdet er der plads til ALLE, uanset om du har lavet gymnastik i mange år eller skal prøve at stå på hænder for første gang. Vi træner i DGI-byen, hvor der er masser af redskaber, så til hver træning sammensætter vi springbaner, der understøtter alle niveauer. En typisk træning på salto skrubberne består af at varme kroppen op, så vi kan springe derudaf uden skader. Opvarmningen inkluderer ofte lege, der sætter krav til både styrke og kondition, men består også af klassiske opvarmningselementer som sving, hop og styrketræning. Derudover bruger vi også tid på at træne de rytmeserier, vi skal fremvise til opvisningsdagen. Efter opvarmning, sætter vi 3-5 springbaner op. Vi varierer springbanerne i løbet af sæsonen således, at der både sikres repetition af lærte teknikker og løbende progression og udvikling i springene. Vi bruger sæsonen til at arbejde os frem til et opvisningsprogram, der skal vises for familie og venner til Salto Citys lokalopvisning i marts. Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at se dig!

Pris: 325,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Andreas Larsen Andersen

Katrine Bjaler

Julie Ulla Nielsen

Jeppe Larsen