Turbospring

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 17 Alder: 9-12 Pris: 325,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 DGI Byen, Gymnastikhuset Mandag 16:00-17:30 Instruktør: Anine Krouel Cecilie Hornsleth Karl Johan Kristensen Kirsten Kjær Bolette Møller Sara Hornsleth
Beskrivelse

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik

Turbospring er et springhold for drenge og piger i alderen 9-12 år. Holdet er for både begyndere og øvede, og der vil blive øvet spring i det niveau som passer til det niveau gymnasterne har. Vi arbejder både med basisspring og teknikker, da dette er forudsætning for at lære mere komplicerede spring. Vi arbejder bl.a. med vejrmøller/araberspring, flikfak, kraftspring og saltoer. Vi øver også både hop, sving og andre grundteknikker indenfor gymnastikken. 
Holdet deltager i foreningens årlig opvisning på Salto City Dagen. Udover det kan det være der kommer en weekendtræning i løbet af sæsonen.

 

OBS. Holdet har fået ny træningstid fra kl 16-17.30 om mandagen i DGI-byen, da dette har givet os mulighed for at træne 1,5 time, i stedet for kun en enkelt time. 

Pris: 325,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anine Krouel

Cecilie Hornsleth

Karl Johan Kristensen

Kirsten Kjær

Bolette Møller

Sara Hornsleth