Far-Barn-PreTeen

Antal tilmeldte: 4/30 Alder: 7-17 Pris: 550,00 DKK
01/09/2022 - 31/03/2023 Korsager Skole Fredag 18:00-20:00 Instruktør: Peter Nannestad Jakob Testesen
Beskrivelse

Kender du det, du har gået til gymnastik med børnene siden de var små - måske endda Disneyholdet i Salto City, og pludselig blev de til store skolebørn. Du sidder nu tilbage og kan konstatere at både du og børnene er på vej til at blive sofakartofler. 

Det vil Salto City råde bod på med Far-Barn-PreTeen 

FBPT forener gymnastik og leg sammen med dine dovne barn (den "gode far") med en times fysisk aktivitet for fuld udblæsning sammen med de andre fædre (den "egoistiske far") mens børnene fordyber sig i deres Ipads/tablets. 
Kl. 18.00 lukkes der for mobile enheder, og nyvunden tid fyldes op med styrketræning, springgymnastik, redskabslege og akrobatik i den virkelige verden.
Kl. 18.55 får ungerne deres liv tilbage, bliver placeret med sund madpakke foran deres tablet, og fædrene har nu en time med hockey, volley, ultimate, fodbold (evt. tyr/pløk ud) og armstrækninger. Vi varierer aktiviteterne efter ønskerne. 
Kl. 20 bugserer vi ungerne direkte hjem til wifi og har derefter en hel aften, hvor vi kan se respektive koner/kærester dybt i øjnene.

Bemærk: 
FBPT er et nyt/opstartshold. Holdets opstart vil ud over tilstrækkelig tilmelding, være afhængig af fædrenes aktive deltagelse, dels på aftenen og dels ved lejlighedsvis at bringe hockeyudstyr m.v. mellem træningerne - så afhængighed af få personer undgås - mere om dette på de første par træninger.  

Pris: 550,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Peter Nannestad

Jakob Testesen